Skip to content

Sanitair

Is het tijd om je badkamer of keuken te moderniseren? Zoek je een professioneel team om je te helpen bij het installeren van nieuw sanitair? Zoek niet verder!

Ons team van ervaren professionals staat klaar om al je wensen op het gebied van nieuw sanitair te vervullen. Of het nu gaat om het vervangen van oude kranen, het installeren van een nieuwe douche of het aanleggen van een nieuwe badkamer, wij hebben de kennis en ervaring om alles voor je te regelen.

Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat je sanitair van topkwaliteit is en jarenlang meegaat. Bovendien bieden we een garantie op onze werkzaamheden, zodat je zeker kunt zijn dat alles naar behoren werkt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen met al je wensen op het gebied van nieuw sanitair. Laat ons je droombadkamer of -keuken creëren zodat je kunt genieten van comfort en stijl in je eigen huis.

Welke werkzaamheden doen wij?

Het aansluiten van de riolering, monteren en installeren van het toilet incl. waterleiding, en installatie van een wastafel of fontein. Ook kleine montage werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het monteren van een toiletrolhouder.

Storing melden

Vul hieronder uw gegevens in en probeer ook een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden in te vullen.